Contact

Het kan natuurlijk zijn dat je vragen of opmerkingen hebt, uiteraard horen wij dit graag! Je kunt dit doen door onderstaand contactformulier in te vullen of door ons simpelweg even te bellen.

Contactgegevens

Johan Huizingalaan 763
1066VH Amsterdam
E: info@bgym.nl
T: 020 244 16 08
Vertrouwenscontactpersoon: Vertrouwenspersoon@bgym.nl

Openingstijden

Ma: 08:00 – 23:00 uur
Di: 08:00 – 23:00 uur
Wo: 08:00 – 23:00 uur
Do: 08:00 – 23:00 uur
Vr: 08:00 – 23:00 uur
Za: 10:00 – 22:00 uur
Zo: 10:00 – 22:00 uur

Wil je komen kijken? De frontdesk is aanwezig van:

Ma t/m do 16:00 – 21:00
Za 10:00 – 14:00

Social media

Contactformulier

VIND ONS OP DE KAART

FAQ

 • WAAR KAN IK JULLIE VINDEN?

  Je vindt ons op Johan Huizingalaan 763A in het B. Amsterdam gebouw. Het gebouw met de grote witte B op het dak. Ga naar binnen via de hoofdingang en volg de bordjes naar de gym.

 • HOE ZIT HET MET PARKEREN?

  In deze aparte tijden adviseren wij je om zoveel mogelijk met de fiets of auto te komen. Gebruik bij voorkeur geen OV. We hebben een heel groot parkeerdek (op het dak) met meer dan voldoende parkeergelegenheid, mocht je met de auto komen.

 • WAT MOET IK AAN?

  Je gaat lekker trainen, niet een modeshow lopen! Dus lekkere comfortable kleding. Let op je zult het eerder te warm dan te koud krijgen, dus korte kleding. Zorg voor een handoekje en een bidon.

 • WAAR KAN IK MIJ INSCHRIJVEN (VOOR EEN LES)?

  Voordat je een les kunt reserveren moet je eerst lid worden. Je ontvangt een mail met instructies voor de app. Met deze app kun je je inschrijven bij de lessen of voor vrij trainen.

 • HOE ZIT HET MET DOUCHES EN KLEEDKAMERS

  Er zijn douches en een kleedkamer, deze worden alleen nog niet gebruikt vanwege de Coronamaatregelen.

 • IS HET WAAR DAT JULLIE TWEE AWARDS HEBBEN GEWONNEN?

  Dat wordt ons nooit gevraagd, maar geen probleem ik begin er zelf wel over! JA! Wij hebben de “onefit choice award 2018 en 2019” gewonnen. Het aantal gyms die deze award wint is niet groot, het aantal gyms die hem twee keer wint nog vele malen kleiner. Wij zijn erg trots hierop, maar nog meer op ons team die dit mogelijk heeft gemaakt.

 • IK HEB GEEN ERVARING MET KICKBOKSEN, YOGA, CIRCUITTRAINING ENZ

  Helemaal geen probleem, onze lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Onze trainers geven op zo’n manier dat beginners niet overweldigd worden en gevorderden zich niet gaan vervelen.

 • IK HEB DE CONDITIE VAN EEN ZOUTZAK, KAN IK WEL MEE DOEN?

  Niet over inzitten, gewoon lekker meedoen! Wij zorgen wel voor je! Onze lessen zijn geschikt voor alle soorten/ types en conditielevels. Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, je moet beginnen om fit te worden. Vergis je niet de trainingen zijn zwaar en je gaat het zwaar hebben, maar daarom zijn ze ook zo effectief. Doe gewoon je best en vergeet de rest. Daarbij komt al onze vaste leden hebben tijden niet getraind door de lockdowns dus gaan we samen er doorheen.

Mocht je nog meer vragen hebben stuur dan een mail naar info@bgym.nl

GRATIS PROEFLES?

Vrijblijvend een keertje gratis sporten?
VRAAG NU AAN
*Geen zorgen je zit nergens aan vast
close-link